שאלה לגבי ספרים נגד חרדות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

07/01/2018 | 09:05 | מאת: רינת

בוקר טוב עירית. אני ממש מתנצלת על ריבוי השאלות אני מרגישה הרבה יותר טוב ובכל זאת אני רוצה להמשיך לעזור לעצמי לבד ולכן הייתי שמחה לדעת בנוסף לספר בוחרים להרגיש טוב שאני נעזרת בו שבזכותך קניתי את הספר ספר נהדר האם את מכירה ספרים אחרים הקשורים לעזרה עצמית בחרדות? חשבתי אולי כדי לעזור לעצמי שחס וחלילה עם תבוא לי חרדה כמו שהיתה לי להיעזר בספרים כמו בספר בוחרים להרגיש טוב. בקשר לחרדות אני חוזרת לעצמי לחיים הרגילים שלי ואני מרגישה הרבה יותר טוב אבל בכל זאת חשוב לי לדעת איזה ספרים על חרדות או ספר אחד לעזרה עצמית כדאי לי לקנות. אני ממש מודה לך עירית ושוב מתנצלת על ריבוי השאלות זו שאלה אחרונה. מאחלת לך שבוע נפלא

רינת שלום ספר לטיפול עצמי בחרדה , להפחיד את הפחד, נכתב על ידי ניר עישר ועפרה מירון. ספר נוסף מומלץ בנושא של פסיכולוגיה חיובית הוא, באושר ובאושר, של טל בן שחר. בהצלחה עירית

07/01/2018 | 14:41 | מאת: רינת

תודה על הכל עירית אני מעריכה את זה שבוע נפלא שיהיה לך.

מנהל פורום שווה לכל נפש