אובדן של קרובי משפחה וחברה טובה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

07/12/2017 | 17:02 | מאת: חן

שלום רב. השנה איבדתי המון אנשים שיקרים לי דוד שלי ודודה שלי וקרובת משפחה שלי שלושה חברים של ההורים שלי חברה שלי בשנה אחת קיבלתי את זה מאד קשה אני בחורה שמחה מטבעי אבל נכנסתי לדכדוך קל בגלל המצב הזה יש לי פחד חס וחלילה לאבד את ההורים שלי,איך בכל זאת למרות כל מה שקרה אני יכולה לחזור לשמחה לאופטימיות ולקום עם הרגשה טובה? תודה רבה

חן שלום זה בסדר להתאבל על קרובים שנפטרו נראה לי נורמלי לקבל את זה קשר כאשר יש מספר מקרי מוות של קרובים בתוך תקופה קצרה. תרשי לעצמך להתאבל לא תמיד צריך להיות שמחים, יש דברים שצריך לקבל. ולהמשיך לעשות בחיים את הדברים שחשובים לך. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש