תחליף לגמילה מכדורים פסיכיאטרים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

05/12/2017 | 12:25 | מאת: שירן

שמי שירן אני לוקחת המון שנים כדורים פסיכיאטרים ובמשך השנים התמכרתי לכדורים האלה וכל יום אני מחפשת לקחת עוד ועוד כי אני חושבת שזה יעשה לי מצב רוח הייתי שמחה בלי עצה ללכת לגמילה מכדורים או לדבר עם הרופא מה אני יכולה לעשות כדי לא להתפטות לחפש כדורים ולקחת עוד ועוד רק בשביל מצב רוח אשמח עם תתני לי עצה באותו רגע שאני מתפטא לקחת מה לעשות כשתחליף שלא אלך לחפש ולא אחשוב על הכדור. ממש תודה

שירן שלום לצערי אין מטה קסם שיפור אותך מהרצון לקחת כדורים נוספים. את צריכה לדאוג שיהיו לך בבית רק הכדורים שאת צריכה לקחת על פי הוראות הרופא. וכאשר יש דחף לקחת עוד כדורים, לעשות משהו כמו לדבר עם משהוא בטלפון לצאת להליכה לעשות משהו פעיל, הדחף ירד בהדרגה, אבל זה קשה וצריך להיות מלווה המוטיבציה רבה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש