משבר רגשי של חוסר אנרגיה ושינה באמצע היום

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

03/12/2017 | 04:13 | מאת: יעל

שבוע טוב עירית. בשבוע האחרון אני חווה משבר רגשי קשה לי לישון בלילה אני כבר מנמנמת באמצע היום חסרת אנרגיה אני לא יודעת ממה זה. עד לפני שבוע זה לא קרה לי אני ממש מבקשת להתייעץ איתך כאן בפורום איך אני יכולה לחזור לאנרגיה לשמחה ולחיוניות ומה לעשות עם הנמנום באמצע היום? זה כבר שבוע נמשך ככה פניתי לרופאת משפחה היא שלחה אותי לבדיקת דם בבדיקת דם ראו שהכל בסדר אני באמת לא יודעת ממה זה? אשמח לדעת איך להיות יותר אנרגטית ולעבור את המשבר הרגשי הזה? גם השינה באמצע היום גורמת לי לסטרס? תודה רבה עירית.

03/12/2017 | 04:14 | מאת: יעל

זה דומה לשאלה שאורית מתחתי שאלה אותך גם לי יש את הבעיה הזאת ואני חווה משבר רגשי אפילו חרדה קלה. אני ממש מודה לך

יעל שלום יתכן שאת לא רגועה ולכן מתקשה לישון האם את מודעת למתח? אפשר ללמוד לעשות הרפייה או מניידפולנס אפשר למצא הנחיות באינטרנט, אם זה לא יעזור אז אולי להיעזר בתרופה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש