בקשר לכדור החדש שקיבלתי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

29/11/2017 | 11:25 | מאת: שני

שלום עירית רציתי להתייעץ איתך על משהו כמו שכתבתי לך הרופאת משפחה הפסיקה לי בבת אחת כדור שלקחתי הרבה שנים ונתנה לי כדור חדש מי שאחראית בקשר לכדורים זה אימא שלי אבל רציתי להתייעץ איתך על משהו מעשי כנראה בגלל שהרופאה הפסיקה לי בבת אחת אני התפרצתי בכעס בבית ולא השתלטי על עצמי הרופאה החליטה שזה הכדור היחיד שמתאים לי והיא לא רוצה להחליף אותו אימא שלי לא רוצה לדבר עם הרופאה בקשר לזה כי אימא שלי נגד טיפולים וכדורים היא רוצה שאני אתגבר לבד. רציתי לשאול באופן מעשי כעזרה עצמית מה אני יכולה לעשות עם תופעות הכעס והעצבנות עקב הכדור איך באופן מעשי אני יכולה להתגבר על ההתפרצות כעס שהיתה לי כלפי אימא שלי את הכדור שלקחתי המון שנים הפסיקו לייצר ולכן היא נתנה לי כדור חדש והפסיקה לי בבת אחת את הכדור הקודם. אשמח לדעת בלי שום קשר ללכת לרופאה איך אני יכולה להתמודד לבד באופן מעשי בבית עם התופעות שאני מרגישה איך אני יכולה להרגיש יותר טוב עד שאתאזן בלי שום קשר ללכת לרופאה. אני ממש מודה לך,מקווה שתעני לי זה מאד חשוב לי. יום נפלא

שני שלום את יכולה לצאת מהחדר או אפילו לצאת החוצה כשאת מרגישה שהכעס מתחיל לעלות אחרי כעשרים דקות הכעס פוחת ואז אפשר לחזור ולהיות בקשר עם אמא. וכדאי בלי קשר לרגעי הכעס לעשות ספורט. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש