לא יכולה לישון בלילה בגלל תרופה חדשה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/11/2017 | 00:34 | מאת: שני

שלום,אני מטופלת אצל רופאת משפחה והיא נתנה לי כדור חדש כדור פראנן הכדור הקודם שלקחתי הרופאת משפחה הפסיקה לי כי אין להשיג את הכדור שלקחתי הרבה שנים ויש לי בעיה שאני לא יכולה לישון בלילה. רק היום התחלתי לקחת את הכדור החדש אני לא מטופלת אצל פסיכיאטר או פסיכולוג וסך הכל בלי שום קשר חיי טובים אני מתפקדת הכל אני בעבר טופלתי ולכן אני ממשיכה לקחת כדורים,הכדורים הם לא כדורים קשים הם כדורי הרגעה לא קשים שאין בהם תופעות לוואי אבל הבעיה שאני לא יכולה לישון בלילה. חוץ מזה אני מרגישה מצוין רק הבעיה של השינה אני גם בגיל המעבר האם זה קשור? ומה אני צריכה לעשות כדי שאוכל לישון? כי אני לא מסוגלת לישון.האם אני זה בגלל הכדור? הרופאה לא רוצה להחליף לי היא אמרה לי שזה כדור מצוין בשבילי ואני באמת מרגישה טוב אבל הבעיה שהפסקתי אחרי הרבה שנים לקחת כדור שאני רגילה אליו לקחת כל לילה ואין את זה. מה אני צריכה לעשות במצב כזה?

28/11/2017 | 00:36 | מאת: שני

הרופאה נתנה לי את הכדור הזה ואני לא רוצה להחליף אותו כי הוא כדור טוב הבעיה היחידה זה השינה אשמח לדעת מה לעשות במצב כזה.תודה ולילה טוב.

שני שלום אני לא רופאה ולכן לא יכולה להתייחס לתרופות, את צריכה לדבר עם הרופאה על כך שאת לא ישינה אולי יש לכך פיתרון תרופתי של הוספת כדור לשינה. בנתיים תנסי לא להילחם להירדם, אם לא נרדמים עושים משהו כמו לקרא או לראות טלויזיה, בהצלחה עירית

28/11/2017 | 11:03 | מאת: שני

תודה רבה

מנהל פורום שווה לכל נפש