התמכרות גדולה לאינטרנט מה עושים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

06/11/2017 | 20:05 | מאת: סופי

שלום רב. יש לי שאלה אני מכורה לאינטרנט אני הרבה יושבת על האינטרנט היום היתה לנו תקלה בבית באינטרנט ושש שעות הוא לא עבד והיתה לי תחושה של דפיקות לב חרדה שהאינטרנט לא יחזור. כל פעם שיש תקלה או הפסקת חשמל אני פוחדת שהאינטרנט יתקלקל ולא יהיה לנו אינטרנט. חוץ מזה אני מתפקדת החיים שלי טובים הכל טוב. אבל ברגע שאין אינטרנט אני מתחילה להיכנס ללחץ. מה אפשר לעשות כדי להתמודד עם החרדה שנקראת פחד שלא יהיה אינטרנט? מה לעשות עם הדפיקות לב שיש לי מתי שקורה שהאינטרנט לא עובד או יש תקלה? אשמח לטיפ מה לעשות באותו רגע שזה קורה. תודה רבה

סופי שלום מה מפחיד אותך בכך שלא יהיה אינטרנט, מה המחשבה שעולה בהקשר הזה, יש כמה כוונים האחד שיש לך מחשבות קיצוניות על זה ואולי את יכולה למתן אותם. ודרך השנייה היא כל יום להמנע מהאינטרנט בהתחלה חצי שעה אחר כך שעה וכך לעלות בתרגול הזה בהדרגה, דפיקות הלב הם רק סימפטום של החרדה ולא צריך להתרגש מזה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש