חוסר בן זוג ובדידות בחיים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/10/2017 | 09:51 | מאת: כרמית

שלום,שמי כרמית אני אחרי גיל 40 עברתי בחיי שתי פרידות קשות של בני זוג עברתי טיפולים נפשיים וגם שם עברתי טראומה לכן כיום אני לא בטיפול נפשי ואני והוריי מתנגדים שאלך לטיפול וגם הוריי מתנגדים שלא יהיה לי בן זוג הם מפחדים עלי אני גרה כיום אצל הוריי כי אין לי איפה לגור חוץ מזה הכל בסדר עם חיי יש לי משפחה יש לי בית אני עובדת במקום רגיל אבל אני מרגישה שבגלל הנושא של חוסר זוגיות וגם מבחינה חברתית אני די בודדה היום גם קשה לי לאהוב את החיים למרות שבאמת חוץ מהקטע של זוגיות ובדידות הכל בסדר אני חיה את חיי עם התחביבים שאני אוהבת עם העבודה אבל זה גם מפחיד אותי שאין לי זוגיות בגיל כזה וגם אין לי ילדים והוריי פוחדים עלי ויש לי גם ויכוחים איתם בגלל זה עם כל מה שעברתי גם הטיפולים גם העניין של הזוגיות אני מרגישה שבלי זה קשה לי לאהוב את החיים כי אין לי עם מי לצאת לבלות אנחנו גם חיים מביטוח לאומי ואין לי כסף לחוגים או דברים כאלה מה עושים במצב כזה? תודה על תמיכתך הנאמנה שבת נפלאה.

כרמית שלום אני מבינה שחסרה לך זוגיות ואין עם מי לבלות. וגם שזוגיות יש בה לצד הדברים הטובים גם הסיכון לפרישה, לאף אחד אין ביטוח על הדברים האלה וכל אחד צריך להחליט האם שווה להסתכן. בנוסף את יכולה למצוא חברה ולצאת לבלות איתה, אולי במקום העבודה שלך או דרך האינטרנט. את לא כותבת האם יש לך אחים או אחיות גם זה יכול להיות מקור להוריד קצת את הבדידות. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש