חוסר איזון פנימי חוסר חשק לכלום

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/09/2017 | 17:18 | מאת: אורלי

שלום,כבר יומיים שאני מרגישה שאני לא מאוזנת מבחינה רגשית זה מתבטא במועקה חוסר חשק לכלום זה קרה לי רק ביומיים האחרונים אני מרגישה חוסר שמחה אשמח אם תייעצי לי טיפ קטן איך לחזור לשגרת השמחה שהיתה לי. זה מצב רוח רע בלי סיבה מיוחדת וזה כבר יומיים.תודה וגמר חתימה טובה.

אורלי שלום יומיים זה לא נחשב לדיכאון, לפעמים אין מצב רוח וזה נורמלי, את יכולה לעשות דברים שאת אוהבת, לעשות ספורט, נקווה שזה יעבור. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש