מועקה חזקה כל אחר הצהריים ובערב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

10/09/2017 | 19:01 | מאת: דנה

שלום לך עירית,יש לי בעיה שכל אחר הצהריים וערב אני מרגישה מועקה בלב כמה שאני מנסה לעשות הליכות וספורט לא עוזר לי ושאני קמה בבוקר פתאום הכל ורוד מצוין שמחה ועליזה איך אני יכולה לשפר את המצב רוח שלי בשעות אלו? האם יש אלטרנטיבה אחרת חוץ מספורט? תודה.

דנה שלום האם קורה משהו אחר הצהרים שמפריע לך? את יכולה לתכנן להיות עסוקה גם בדברים שאת אוהבת לשים לב האם יש מחשבות לא טובות שאפשר אולי לחשוב קצת שונה אם כל זה לא יעזור, והמועקה מאד מפריעה אפשר לבקש תרופה מרופא המשפחה בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש