טיפים מעשיים בתוך הבית במקרה שאני לא יכולה לצאת מהבית

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

05/09/2017 | 14:29 | מאת: רינת

היי עירית קודם כל תודה רבה לך על השנה טובה ששלחת לי וגם אני מאחלת לך ולכל חברי הפורום שנה טובה אבל יש לי שאלה לפעמים אין לי אפשרות לצאת מהבית ואבא שלי במצב גרוע וקשה לי לראות את זה גם אימא שלי נשברת איך אני יכולה להסיח את הדעת בתוך הבית שזה קורה כדי לא להיות לידם ברגעים האלה? כי קשה לי מאוד לראות את זה אולי יש לך טיפ או שתי טיפים מעשיים בתוך הבית חוץ מאשר לצאת החוצה שאני יכולה לעשות כדי להסיח את דעתי? את מאוד תקלי ותשמחי אותי עם תוכלי לתת לי עצה בלי טיפול אימא שלי אמרה לי שאני לא צריכה טיפול זה המצב ואני צריכה להתמודד עם זה למרות שבדרך כלל אני יודעת להתמודד עם דברים ואני אישה מאוד חזקה אבל במקרה הזה זה שובר לי את הלב. אני ממש ממש מודה לך אגב פניתי לרופאת משפחה עוד פעם היא אמרה שאין מה לעשות זה המצב היא לא יכולה לעזור לי חוץ מלתת לי תרופת הרגעה. יום נפלא עירית ואודה לך על עצתך בנושא זה

05/09/2017 | 14:31 | מאת: רינת

אגב אני משתדלת לצאת כמה שיותר מהבית אבל לפעמים במיוחד שזה מאוחר בלילה אין לי את האפשרות לצאת או בגלל דברים אחרים לכן אני אשמח לעצה שוב תודה

רינת שלום גם בתוך הבית אפשר לעשות דברים שיעזרו לך לחשוב על דברים אחרים, אפשר לראות תוכנית בטלויזיה, להתעניין בנושאים שונים דרך האינטרנט, לדבר בטלפון, לחשוב על משהו אחר, לדמיין מקום שאת אוהבת. בהצלחה עירית

05/09/2017 | 16:12 | מאת: רינת

תודה מכל הלב

מנהל פורום שווה לכל נפש