עייפות דכדוך וחוסר אנרגיה מוחלט

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

31/08/2017 | 18:55 | מאת: שירי

הי,שמי שירי אני אימא לשתי בנות ובשלושה ימים האחרונים אני מרגישה עייפות דכדוך וחוסר אנרגיה אולי זה בגלל העומס של הילדים וכל מה שקשור בזה אשמח לעצה מעשית איך אני יכולה לעלות את האנרגיה ולהתחזק כדי שאהיה יותר חזקה ורעננה.תודה לך

שירי שלום, 3 ימים זה לא מדאיג יכול להיות מעומס ורוב הסיכויים שזה יעבור. את יכולה לעשות דברים שאת אוהבת, לנוח. רק אם זה נמשך יותר משבועיים רצוף יש סיבה להתייחס לכך. בהצלחוה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש