המשך למצב הגרוע בבית לגבי אבא שלי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

31/08/2017 | 14:49 | מאת: רינת

היי עירית וסליחה על ריבוי השאלות בנושא זה.קודם כל הרופאת משפחה נתנה לי כדור כדי שארגיש יותר טוב אבל היא אמרה שזה יקח קצת זמן כמו שאת יודעת דוד שלי במצב גרוע מאוד ומאז אבא שלי בוכה בבית כל הזמן מדבר לא לעניין מסתגר בתוך עצמי הלב נקרע לי. רק רציתי עצה קטנה ואחרונה בנוסף לספר בוחרים להרגיש טוב שאני יושבת וקוראת וחוץ מספורט איך אני יכולה לשפר לעצמי את מצב הרוח מיידי למרות שהלב נקרע ואני רואה את אבא שלי במצב נפשי גרוע? אשמח לעצה מעשית פעולה שאני יכולה לעשות כדי לשפר את המצב רוח מיידי.שוב ממש מתנצלת על הרבה שאלות לגבי זה אבל זה מאוד חשוב לי הטיפים הנהדרים שלך אני יודעת שאחרי שתכתבי לי המצב רוח שלי ישתפר את מאוד עוזרת לי בפורום תבורכי ותודה רבה

31/08/2017 | 14:54 | מאת: רינת

אגב אני רוצה להגיד לך עירית שהאחיות שלי וחברים שלי תומכים בי מאוד אבל אני לא יכולה כל הזמן להיפגש איתם לפחות פעולות שמחות בבית שאני יכולה לעשות אני מאוד אשמח עם תייעצי לי.תודה רבה וכל הכבוד עירית על עזרתך בפורום

רינת שלום לפעמים לא ניתן לשפר מצב רוח באופן מיידי בעיקר כאשר יש דברים קשים שקורים במציאות ואז הדרך היא לקבל את זה לא להילחם בזה , ולדעתי שזה גם ישתפר בהמשך בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש