במה אפשר להעסיק את עצמי כאשר יש לי מצב רוח רע ודיכאון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

29/08/2017 | 19:07 | מאת: נוי

שלום,אשמח לדעת במה אני יכולה לעסוק כהסחת דעת ברגע שאני נתקפת במצב רוח רע ובדיכאון זה קורה לי לעיתים קרובות ואיך אני יכולה לעשות את זה אפילו אם אין לי מוטיבציה. תודה רבה

נוי שלום הכי טוב לעשות ספורט , אפילו משהו כמו לצאת להליכה, אם יש פארק או מקום יפה לצעוד ואם לא אז גם בכל מקום, אפשרות נוספת היא לעשות משהו שאת אוהבת פעיל, לבשל לסדר לדבר עם חברה, כל פעילות היא טובה, וגם לא להיבהל ולהגיד לעצמך שלא טוב כרגע אבל זה יעבור. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש