אבא שלי במשבר קשה מה לעשות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

26/08/2017 | 20:52 | מאת: רינת

שלום עירית אני צריכה את עזרתך דחוף כעזרה ראשונה מבחינתי. אבא שלי במשבר קשה בעקבות אח שלו שמאושפז בבית חולים עקב מחלה בקרום המוח הוא התמוטט רגשית ואני מושפעת מזה מאוד. אימא שלי חולה עם חום אני גרה אצל ההורים המצב שלי בסדר רק אני מבוהלת מכל מה שקורה לאבא שלי אני לא יודעת איך להתמודד ביקשתי מאימא שלי שתקרא לרופא אימא שלי לא מוכנה אשמח כעזרה ראשונית מה אני יכולה לעשות כדי להרגיש יותר טוב ולהירגע מכל מה שקורה לאבא שלי איך אני צריכה להתנהג כלפיו הוא במשבר נוראי אני לא יכולה לעשות שום דבר אשמח עם תוכלי לתת לי עצה איך אני יכולה להירגע ולחזור לעצמי למרות מה שקורה לאבא שלי אני ממש מבקשת את עזרתך אני עכשיו בבית אין לי כרגע למי לפנות כעזרה ראשונית אשמח לעזרתך בפורום אני ממש מודה לך

26/08/2017 | 21:03 | מאת: רינת

אגב זה מה שפחדתי אבא שלי קשור לאח שלו וידעתי שהוא יקבל את זה קשה והתמוטט נפשית אני ממש מבקשת יש לך עצות טובות אני ממש אשמח עם תוכלי לייעץ לי לפחות היום ומחר מה לעשות כדי שהמצב ירגע בלי טיפול כזה או אחר ממש תודה.

רינת שלום את לא אחראית על אבא שלך ועל המצב הנפשי שלו, תנסי קצת להתרחק מבחינה נפשית ולא להזדהות כל כך, לאמא יש חום זה יעבור ואם היא אומרת שלא צריך רופא אז היא כנראה יודעת. לגבי אבא זה יותר אחריות של אמא משלך. את יכולה גם לצאת קצת מהבית ולהתראות. בהצלחה עירית

26/08/2017 | 22:09 | מאת: רינת

אני כל כך מודה לך עירית כל כך הקלת עלי ממש ממש מקרב לב אני מודה לך אני אעשה מה שהצעת לי כל כך תודה ושיהיה לך שבוע נפלא.

26/08/2017 | 22:14 | מאת: רינת

ותודה מקרב לב על המענה המהיר אני מברכת אותך בשבוע נפלא

מנהל פורום שווה לכל נפש