דכדוך חוסר מצב רוח איך אפשר לעלות את מצב הרוח

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

21/08/2017 | 08:16 | מאת: דנית

שלום,שמי דנית ויש לי שאלה; אני מרגישה מידי פעם חוסר מצב רוח שמלווה בדכדוך אשמח בנוסף לטיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגי איך אני יכולה לשפר את מצב הרוח ולהרגיש יותר טוב ברגע שזה קורה. אני ממש אשמח למענה,תודה.

דנית שלום מותר לפעמים שלא יהיה מצב רוח, אם זה עובר תוך זמן סביר זאת לא בעיה אם את רוצה שזה יעבור יותר מהר תנסי להיות עסוקה ולעשות ספורט זה עוזר בדרך כלל בנוסף לעשות עבודה על המחשבות , אפשרי להעזר בספר בוחרים להרגיש טוב שנכתב על ידי דויד ברנס. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש