איך לצאת מחוזקת ממשבר רגשי בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

19/08/2017 | 17:15 | מאת: סיגל

הי עירית. אני נמצאת כרגע בגיל המעבר איני יודעת אם זה קשור אך אני לא עובדת בעלי עובד וחוזר בשעות המאוחרות של הלילה אין לי ילדים כרגע ואני יושבת בבית לבד מרגישה סוג של משבר רגשי מסוים הייתי שמחה שתייעצי לי איך להתחזק ממשבר רגשי בעזרת עצמי. תודה

סיגל שלום חשוב מאד שתמצאי משהו שמעניין אותך או משמעותי עבורך, זה יכול להיות כל דבר, התנדבות, לשמוע הרצאות, ספורט חברות, כל דבר שיעסיק אותך וירגיש לך משמעותי, זה עשוי מאד לעזור שכן יהיה לך עולם משלך ולא תרגישי לבד בבית מחכה לבעלך.

מנהל פורום שווה לכל נפש