התמכרות לכדורים פסיכיאטרים באופן חזק

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

24/07/2017 | 20:47 | מאת: אלמונית

מה לעשות? אני כבר מיואשת אני מחפשת בארונות כדורים פסיכיאטרים התקשרתי לרופא והוא אמר לי לעשות הליכה הוא בשום פנים ואופן לא רצה להוסיף לי כדור ולדבר אם אימא שלי הוא אמר לי שאני יכולה בלי זה ואימא שלי מחביאה לי את הכדורים ואני לא מוצאת אותם זה כמו התמכרות לסמים אני יודעת אבל שאני עצבנית קשה לי להשתלט על עצמי במקום שהרופא יגיד לי לקחת כדור הוא אמר לי בשום פנים ואופן לא רק לעשות הליכות. ההורים שלי מתנגדים גם שאקח כדורים פסיכיאטרים מהארון מה לעשות?

שלום לדעתי את צריכה לעשות מה שהרופא מציע, אם תעמדי בזה יהיה שיפור וזה חשוב. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש