איך לחזור לעצמי אחרי חוסר מוטיבציה ודיכאון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

23/07/2017 | 12:53 | מאת: מור

שלום,אני חוגגת יום הולדת לא נשואה אין לי ילדים ואני מרגישה שגם אין לי עם מי לחגוג חברה שלי נפטרה לפני שנה והיא היתה החברה שחגגה עם כל החברים אבל החברים יתפזרו ונותק הקשר אין לי את הטלפונים שלהם הכל נמחק לי ואין לי חברים לחגוג איתם רק המשפחה וזה נותן לי חוסר מוטיבציה לעשות דברים ומרגישה דיכאון.הייתי שמחה לדעת איך אני יכולה להיות אופטימית ולחזור לעצמי למרות כל זה למרות החוסר מוטיבציה והדיכאון הזה? תודה עירית.

מור שלום, את יכולה להזמין את המשפחה לחגוג איתך את יום ההולדת, לבקש מהם לעשות איתך משהו שאת אוהבת. בנוסף לא קשור ליום ההולדת כדאי ללכת לחוג או למקום בו אפשר להכיר אנשים. ובכלל לדאוג להיות עסוקה. בהצלחה מזל טוב ליום ההולדת עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש