לא מסתדרת בעבודות והתנדבויות בגלל לקות למידה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

22/07/2017 | 11:04 | מאת: סיגל

הי אני לקוית למידה בת 32 ולא מסתדרת לצערי בעבודות ובהתנדבויות אני לא רוצה שיקומים וכאלה אני הייתי וזה עשה לי רע יצא שכל הזמן לא היו מרוצים בעבודות והתנדבויות אחרי שעזבתי את המסגרת בה הייתי .אני לא יודעת אם זה רק לקות למידה אני לא עובדת כרגע קמה בבוקר ולא יודעת מה לעשות אם עצמי מה ניתן לעשות?

26/07/2017 | 12:14 | מאת: עירית וגנר

שלום אני חושבת שחשוב שתדעי ממה לא מרוצים אולי את צריכה לעשות איבחון ולהבין מה הקשיים ולנסות ללמוד להתגבר עליהם במידה שאפשר לעיתים ניתן ללמוד אסטרטגיות מפצות וכך לתפקד יותר טוב. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש