משהו קוגנטיבי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

12/07/2017 | 10:21 | מאת: אנדריי

אני מעוניין לקבל טיפים של איך לשפר את הקליטה+זכרון כי מתי שמסבירים לי משהו חדש ( חפיפה בעבודה מתי שאני מתחיל לעבוד בעבודה חדשה / הפעלה של מכונת כביסה בבית ) אני לא זוכר את מה שאומרים לי ולוקח לי כמה כמה פעמים עד שאני תופס את העניין וזה ככה מאז תקופת התיכון ונמשך עד היום ?

אנדריי שלום השאלה היא מה הסיבה לקושי בקליטה או בזכרון, זה יכול להיות קשור להפרעת קשב או למתח, כדי לתת טיפים חשוב לדעת מה מקור הקושי. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש