מחשבות מטרידות סביב קורס פן

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

רינת שלום אני לא בטוחה שהבנתי את הפרטים, האם תשלום חד פעמי הוא להרצאה בה השתתפת, אם זה המצב אז את לא צריכה להיתקשר , פשוט לא להגיע יותר. אם התשלום כולל את ההרצאה ההבאה אז את יכולה להגיע. לא נראה לי שאת צריכה להיתקשר. ואת צודקת העיסוק בזה נראה כפייתי. כדי לעשות הסחה צריך להפעיל 2 עקרונות, הראשון לחשוב על זה שמחשבה היא רק מחשבה, לא צריך לתת כוח למחשבות אבל גם לא לנסות לגרש אותם כי אז הם הידבקות יותר. אפשר לדמיין שתולים את המחשבות על אוטובוס נוסע או על עננים זזים ומדמיינים אותם זזים ועוברים. בהצלחה עירית

12/07/2017 | 08:43 | מאת: רינת

אני ממש מודה לך עירית זה הקל עלי כל הכבוד לך על העצות הנהדרות שאת נותנת לי מאחלת לך סוף שבוע מקסים.

מנהל פורום שווה לכל נפש