דילמה בשיקום

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

10/07/2017 | 13:29 | מאת: שמעון

מותר למשרד הבריאות לבטל עבודה שיקומית שאדם מסוים עובד בה אם הוא משתחרר מטיפול מרפאתי בכפייה כי בוועדת שיקום שהייתה לו לפני שהוא התחיל לעבוד הרכזת שיקום אמרה לו שהעבודה שהוא מקבל את העבודה בתנאי שהוא לוקח טיפול תרופתי והוא כנראה הולך להשתחרר ממנו ? מה עושים במצב כזה ?

שמעון שלום אני חושבת שהכוונה היא להמשיך לקחת טיפול תרופתי על פי המלצת הפסיכיאטר המטפל וזאת גם אם אין טיפול כפוי, אם ממשיכים לקחת את הטיפול התרופתי , אין סיבה שמשרד הבריאות יפסיק את העבודה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש