איך להתמלא בעשייה גם שאין חשק

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

10/07/2017 | 12:01 | מאת: נילי

שלום עירית,יש לי בעיה שלפעמים אני יושבת ושקועה במחשבות שליליות ואין לי חשק לעשות שום עשיה אני מרגישה שאני בתוך עצמי עם המחשבות וקשה לי לצאת מזה.מה לעשות כדי להתמלא בעשייה גם שאין חשק? איזה עשייה יכולה לעלות לי את המוטיבציה ולהיגמל מחשיבה שלילית? תודה רבה

נילי שלום חשוב להכין לעצמך דברים שאת אוהבת לעשות כך שכאשר את נכנסת לעצמך תוכלי מידית לעשות משהו שאת אוהבת, זה יכול להיות כל דבר, לדבר עם משהוא אפילו בטלפון, לעשות ספורט שזה ממש ממולץ ,לבשל משהו העיקר לא לשבת פאסיבית ולטפח את המחשבות השליליות, כדאי לך גם לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב של דויד ברנס, זה עשוי לעזור בעבודה על המחשבות השליליות. דבר נוסף הוא לבדוק האם יש לך סדר יום מספק , גם זה חשוב. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש