איבדתי את שמחת החיים שלי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

22/05/2017 | 13:48 | מאת: הדר

הי עירית אני בת 22 בתקופה האחרונה איבדתי את שמחת החיים שלי המשפחה המורחבת כמו בני דודים דודים מרוחקת ממני עוברת עלי תקופה לא קלה מדחיקה הכל לא שלמה עם עצמי אין לי עבודה אין לי חברים אני לא רוצה ללכת לטיפול ניסיתי וזה לא עבד,איך אני יכולה לשנות את החיים שיהיו שמחים וטובים?

הדר היי, השאלה לאיזה טיפול הלכת, זה שזה לא מצליח לא אומר שאין טיפול אחר או מטפל אחר שעשוי לעזור,אולי כדאי לנסות ללכת לטיפול התנהגותי קוגנטיבי. בנוסף כדי להרגיש טוב צריך לעשות דברים,לעשות לו"ז לתכנן למצא תכנים אפילו כמו חוג במתנ"ס, התנדבות ספורט, הליכה בפארק, בים , לנסות למצא קשר כלשהו עם קרוב משפחה או דרך האינטרנט, צריך להשקיע בזה אין דרך לעשות שינוי ללא מאמץ, תתחילי בשינוי אחד שאת מחליטה עליו וכל פעם מאד בהדרגה אבל בלי לוותר לעצמך תוסיפי דברים. את יכולה גם לעבוד על שינהוי דפוסי חשיבה עם הספר בוחרים להרגיש טוב. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש