שעמום ודיכאון קל ללא מסגרת

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

12/05/2017 | 09:54 | מאת: ורד

אני הייתי המון שנים מטופלת בטיפולים פסיכולוגיים ופסיכיאטרים אבל נאלצתי לעזוב מטעמים אישיים וראיתי שזה לא עשה לי טוב גם השיקומים שהייתי בהם עשו לי רע ובהתאם עם המשפחה עזבתי הכל. אני קמה כל בוקר ללא מסגרת עבודה אני לא מדברת על שיקומים שהייתי זה אני לא רוצה והורידו לי את הסל שיקום אני קמה כל בוקר עם שעמום אני מחפשת להתנדב כל יום ועדין לא מצאתי איך אני יכולה להפיג את השעמום והדיכאון הקל שאני מרגישה בלי מסגרת? איך אני יכולה לקום עם שמחה בלב למרות כל זה? תודה

ורד שלום

ורד שלום קשה להרגיש טוב ללא מסגרת, רצוי שתמצאי לעצמך סדר יום, כמו סידור הבית, ספורט אפילו הליכה ברגל, חוג במתנס, העיקר שתיהיה לך תוכנית, ושתקומי בבוקר יהיה לך משהו לעשות. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש