לא יודעת מה לעשות עם עצמי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

08/05/2017 | 13:06 | מאת: ליה

כבר שנה שאין לי עבודה לא עובדת לא לומדת מנסה לחפש התנדבות ועד עכשיו לא מצאתי אני קמה כל בוקר בריקנות וחוסר מעש האם את יכולה לסייע לי בפורום מה לעשות? אני מרגישה שאני זקוקה לייעוץ ממך אולי זה קצת יקל עלי אני מודה לך

ליה שלום הדבר הראשון שאת צריכה לעשות זה סדר יום, שתקומי בבוקר ותדעי מה את הולכת לעשות, זה יכול להיות חיפוש עבודה, חיפוש התנדבות דרך הרווחה יש להם רכז התנדבות או פנייה שלך לעמותות, לסדר את הבית לבשל, לשלב ספורט אפילו משהו כמו הליכה ברגל, אבל חשוב לתכנן את הלו"ז . חש/וב גם מפגש עם חברה, בן משפחה ואם אין אז להירשם לחוג במתנ"ס. אחרי שתעשי את זה אפשר גם לעבוד על דפוסי חשיבה דרך הספר בוחרים להרגיש טוב. בהצלחה עירית

09/05/2017 | 08:18 | מאת: ליה

קודם כל תודה על ההכוונה והעזרה אני באמת מחפשת התנדבות ועדין לא מצאתי ואני ממשיכה לחפש גם עבודה לא מצאתי בינתיים עד שאמצע אולי יש לך הצעה מה אני יכולה לעשות בבוקר חוץ מחוג או עבודה משהו בבית היום סידרתי קצת את הבית ויצאתי להליכה וזה נהדר אבל משהו בשביל עצמי יש לך עצה? אני ממש אשמח לעזרתך אני מודה לך שיהיה לך יום נפלא

09/05/2017 | 08:20 | מאת: ליה

אשמח לעזרתך לפחות עד שאמצע עבודה או התנדבות עירית אני ממשיכה לחפש אבל משהו בשביל עצמי בשביל המצב רוח אשמח עם תסייעי לי תודה

ליה שלום אני לא יודעת מה מעניין אותך, אפשר לחפש באינטרנט רעיונות, אפשר לתפור לסרוג, לדבר בצ'ט להיפגש עם משהו, השאלה היא מה עושה לך טוב

מנהל פורום שווה לכל נפש