מחפשת כלים לשיפור מצב הרוח

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

16/04/2017 | 13:07 | מאת: לימור

הי עירית אני עוברת תקופה לא פשוטה גם אבא שלי במצב לא טוב גם רבתי עם חברה שלי וכל זה יצר אצלי מצב רוח רע. אני מאוד אשמח לקבל ממך עזרה לכלים לשיפור מצב הרוח כדי שאחזור למצב רוח הטוב שהיה לי לפני. אני מאוד מודה לך חג שמח

16/04/2017 | 15:01 | מאת: לימור

אשמח מאוד לסיוע תודה עירית ושוב חג שמח

17/04/2017 | 12:14 | מאת: לימור

מדובר גם בחרדה חברתית מה שקורה איתי אשמח לכלים מעשיים לשפר את מצב הרוח והחרדה החברתית אני ממש אשמח עם תעני לי תודה רבה

לימור שלום אני מבינה שאת מדברת על חרדה חברתית וגם על תקופה קשה, בחרדה חברתית מטפלים על ידי חשיפה כלומר לעשות בהדרגה מהקל לכבד דברים שקשה לך לעשות, את יכולה לעשות רשימה של כל הדברים שאת נמנעת מהם ולדרג אותם ואז להתאמן על ידי תוכנית שבכל פעם את עושה משהו שקשה לך כמו למשל להחזיר משהו לחנות לדבר בטלפון או כל דבר אחר שקשה לך לעשות אבל העשייה צריכה להיעשות לא באופן חד פעמי אלא להמשיך עד שזה נעשה יותר קל. לשיפור מצב הרוח חשוב מאד לשים לב לדברים הטובים שקורים לנו, בכל ערב תערכי רשימה של לפחות 3 דברים טובים שקרו באותו יום זה יכול להיות גם דברים מאד קטנים, הרעיון הוא להתמקד ולשים לב גם לטוב, בנוסף כדאי לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב של דויד ברנס. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש