זקוקה ואשמח לעצה.....

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

07/04/2017 | 21:24 | מאת: ריקי

שלום, אני עומדת כרגע בקונפליקט ואשמח לעצה טובה. רוב חיי הבוגרים אני במשימה להשתחרר מהתלות הכספית מהוריי וגם צורך להוכיח את יכולתי כעצמאית. כך שממש, תרתי משמע, הפכתי לעצמאית. לא קל, יש תקופות טובות יותר ותקופות שפחות. למשפחתי יש גם עסק עצמאי, ששותפים בו כמעט כולם. תמיד ניסו להכניס אותי לעסק, ותמיד התנגדתי מאוד. גם ההצעה מרגישה לי כאילו רואים אותי כלא מוצלחת ואת הקריירה שלי ככישלון. מעבר לזה, התחום לא קשור בכלל לעיסוקיי ולא מעניין אותי! לאחרונה אני באמת מתקשה מבחינה כספית, והפעם אני מתחילה לשקול בחיוב. כמובן שלא אעזוב את התחום שלי, כוונתי היא להוסיף לעבודה הנוכחית עוד כמה שעות בעסק המשפחתי בכדיי להגדיל את המשכורת. ואחרי שכבר התחלתי לקבל את המחשבה על זה, שוב תוקפות אותי תחושות שאני לא צריכה להכנס לזה. שהוריי יחשבו שצדקו כל הזמן שאני לא מוצלחת. אני כל כך רוצה להראות להוריי שאני מסוגלת לבד ולא צריכה את עזרתם. גם בשביל התחושה שלי, שאני טובה ויכולה ולא צריכה להיות אישה קטנה ומסכנה שלא מצליחה. אוף, אגו מטומטם. מה לעשות? תודה. ריקי

ריקי שלום לא מוצלחת, זאת פרשנות שלך, בדרך כלל מי שכל הזמן צריך להוכיח זה מאחר והוא חושב עמוק בפנים שהוא לא מספיק מוצלח, יתכן והמשפחה רוצה אותך בעסק שלהם ממקומות אחרים, אולי שיש לך מה לתרום או אולי הם אוהבים אותך, מאחר ואת שבוייה בצורך להוכיח שאת שווה, זאת הפרשנות שאת עושה. אני כמובן לא יכולה להגיד לך מה לעשות אבל הצעתי לך פרשנות שונה, יש עובדות ויש פרשנויות, כדאי לבדוק את זה מאחר וכל דבר אפשר לפרש ביותר מדרך אחת. חג שמח, בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש