עייפות שתוקפת אותי בלי סיבה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

07/04/2017 | 13:39 | מאת: רינת

חג פסח שמח עירית. בזמן האחרון אני מרגישה עייפות יתר שתוקפת אותי בלי סיבה. אני ממשיכה להיעזר בספר שקניתי בזכותך בוחרים להרגיש טוב ובאמת העייפות לא באה מדיכאון פשוט אני מרגישה עייפות בלתי מוסברת האם את יכולה לייעץ לי מה לעשות עם העייפות הזאת? אגב אני לוקחת תרופות יכול להיות שזה מזה? גם ציפרלקס וגם של כולסטרול גבוהה.אני מאוד רוצה להיות עירנית באמצע היום ולא לישון ביום כי אז אני מפסידה את היום ובערב יש לי הרגשה רעה שהפסדתי את היום בשינה.אשמח עם יש לך עצה.שיהיה לך ולכל חברי הפורום חג שמח

07/04/2017 | 13:42 | מאת: רינת

אשמח עם תתני לי טיפ מהעזרה הנהדרת שלך איך להיטען באנרגיה במקום לישון כל הזמן במשך היום. תודה רבה

רינת שלום כאשר את ישינה כל היום אתך רק נעשת יותר עייפה, תתכנני כל ערב מה את עושה למחרת ותנסי לעמוד בזה, כמובן לא להגזים בעומס בנוסף לעשות ספורט, זה מאד חשוב. חג שמח בהצלחה עירית

08/04/2017 | 11:29 | מאת: רינת

תודה רבה עירית שיהיה לך חג שמח.

מנהל פורום שווה לכל נפש