SOCIAL KIND

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

04/04/2017 | 05:47 | מאת: אלברט

יש טכניקה לאימון עצמי שתהפוך איש שלא יכול להיות קבוע במחשבות וההרגלים האישיים שלו בגלל שהוא כל הזמן מחליף ודוחה אותם ? וכנ"ל להפסיק עם התמכרות לסקס ? S

אלברט שלום נראה לי שאתה מדבר על התמכרות וקושי בהתמדה במה שאתה מחליט, השאלה היא האם ניתן לעשות זאת ללא טיפול מסודר, להערכתי רצוי לפנות לטיפול התנהגותי קוגנטיבי שייסיע לך להתמודד עם ההתמכרות ולמצא מה מתאים לך ולנסות להתמיד . אימון עצמי אומר שאתה מסוגל בעצמך להחליט להפסיק את ההתמכרות, אתה יכול לנסות להערכתי זה לא פשוט. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש