דיכאונות שתוקפות אותי בלי סיבה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

29/03/2017 | 16:31 | מאת: הלית

אני בת 46 יש מצבים שתוקפות אותי דיכאונות בלי סיבה ואין לי חשק במצב זה לצאת מהבית או לעשות משהו איך אני יכולה לטפל בעצמי כדי לצאת מזה?

30/03/2017 | 20:29 | מאת: הלית

אני רוצה להוסיף שבזמן האחרון יצאתי מאיזון ואני רוצה לחזור לאיזון הנכון שהיה לי אשמח לעזרה תודה

04/04/2017 | 13:09 | מאת: הלית

למה דילגת עלי?

הלית שלום, אני רואה שלא עניתי לך בזמן, מתנצלת על זה. חשוב מאד לעשות תוכנית כל ערב ליום למחרת, וגם להשתדל לעמוד בה, בתוכנית רצוי להכניס דברים שחשוב לעשות וגם דברים מהנים וגם ספורט, אני יודעת שזה קשה אבל זה מאד עוזר, בנוסף כדאי לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב שנכתב על ידי דויד ברנס, הספר מלמד לזהות טעויות חשיבה שיש לכולנו אבל כאשר יש דכאון הם מתעצמות, וגם להתאמן בחשיבה אחרת. בהצלחהעירית

מנהל פורום שווה לכל נפש