איך אפשר להרים את המורל כאשר יש דכדוך קל

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

17/03/2017 | 21:35 | מאת: מורן

קורה לי מדי פעם שאני נכנסת לדכדוך קל ובאותו רגע אני מרגישה הכל שחור.זה קורה לי מדי פעם אשמח לעצה ועזרה איך אני יכולה להרים את המורל באותו רגע ולהרגיש יותר טוב? תודה רבה

מורן שלום השאלה היא האם זה קורה כתגובה למשהו או בלי קשר לכלום. לכולנו לפעמים אין מצב רוח או מרגישים דכדוך קל, אז אם זה לא קורה הרבה ולא נמשך הרבה זמן אז זה בסדר. כאשר זה קורה את יכולה להגיד לעצמך שזה לא נורא ויעבור בעוד זמן , בנוסף את יכולה לעשות משהו פעיל כמו לצאת להליכה או לעשות משהו פעיל בבית, להכין תוכנית מראש למצבים האלה בעיקר ספורט זה יעיל , משפר מצב רוח. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש