ריקנות בחיים בחיים האישיים והמקצועיים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

12/03/2017 | 16:10 | מאת: סיגל

אני מרגישה ריקנות בחיי. אני בת 43 לא עובדת לא לומדת גרה עם הוריי כרגע כי אין לי כרגע כסף לגור במקום אחר אני לא נשואה מרגישה ריקנות גם מבחינת אהבה את מה שאהבתי לעשות אני לא עושה וכתוצאה מזה זה מביא אותי לדיכאון קל. אשמח לעזרה ותמיכה איך אני יכולה לצאת מהריקנות שאני חווה. תודה פורים שמח

12/03/2017 | 16:13 | מאת: סיגל

אני מחפשת התנדבות כדי להתמלא ולא מצאתי עד עכשיו אני מרגישה שהכל חסר ערך בחיי כרגע.

סיגל שלום אני מבינה שאת סובלת מדיכאון קל ולכן גם לא עושה את הדברים שאת אוהבת, זה כמובן חבל אבל זה מה שקורה במצב הזה, חשוב מאד לתכנן סדר יום מראש כדי שיהיה למה לקום בבוקר, בסדר היום להכניס את הדברים שצריך לעשות, את הדברים שאת אוהבת לעשות וספורט ולהשתדל לעמוד בו ולא לוותר לעצמך. בנוסף כדאי לעבוד על דפוסי החשיבה באמצעות הספר בוחרים להרגיש טוב שניכתב על ידי דויד ברנס. לגבי התנדבות אפשר לבדוק אצל רכז ההתנדבות ברווחה בעיר מגוריך. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש