סכסוך עם משפחה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

16/02/2017 | 16:00 | מאת: EE

איזה פתרון יש אם ההורים שלי רוצים לזרוק אותי מהבית בגלל שאני לא מסתדר איתם ? ואני גם לא יכול לשכור דירה עכשיו אני בן 30+ ואין הרבה אופציות תעסוקתיות איפה שאני גר

תנסי להיות בסדר איתם ולשאול איך אפשר שתישאר בבית בצורה שתתאים גם להם, זה מאד לא נעים שאתה לא רצוי בבית, אבל אתה בוגר והבית שלהם, ולכן חשוב ללכת בדרך טובה ולמצא פיתרון משותף, כמו לעזור בבית לא לעשות דברים שמפריעים להם, מקווה שתצליח בכך. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש