מחשבות מטרידות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

16/02/2017 | 15:48 | מאת: ויקטור

אני עובד מחוץ לעיר ונוסע באוטובוסים ולא יכול לשבת כל הנסיעה בלי לעשות כלום כנ"ל בעבודה חנות תכשיטים שהיא משעממת ואין הרבה אלטרנטיבות באיזור איך צריך להפסיק לחשוב כל הזמן על מתי המשמרת תיגמר בלי טיפול מקצןעי בינתיים ?

ויקטור שלום הדבר הכי חשוב זה להבין שמחשבות זה רק מחשבות ולא צריך לתת להם כוח, מחשבות זה לא דבר מזיק בשונה מאד מהתנהגות ולכן הכי חשוב בכל פעם שיש לך מחשבה מטרידה, להגיד לעצמך שאין ערך לתוכן זאת סתם מחשבה מטרידה ולא לדאוג מכך. אם אתה רוצה לקרא יש ספרים שקשורים לכך כגון :די לאובססיה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש