התנהלות לא נכונה שמובילה לדיכאון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

02/02/2017 | 16:20 | מאת: נירית

שלום. יש לי תחושה שאני מתנהלת לא נכון מבחינת חיי היום יום שלי אני רוב הזמן בבית בהתחלה בבוקר וצהריים זה לא מפריע לי לשבת בבית כי כרגע אני מובטלת אבל שמגיע שעת החשיכה אני מתחילה להיכנס לדיכאון. אין לי תעסוקה איך אפשר לשנות את ההתנהלות הלא נכונה הזאת ולהתמודד עם דיכאון לקראת החשיכה? תודה

03/02/2017 | 09:09 | מאת: נירית

אני מרגישה שאני רוצה להתמקד במה שאהבתי לעשות בחיים האישיים אבל אין לי את החשק הזה זה גם מה שמוביל אולי להרגשה לא טובה אני מרגישה תקועה באותו מקום עם אין ספור מחשבות דיכאוניות איך אני מחזירה לעצמי את החשק? תודה

נירית שלום הדרך היא לפעול ולא ולחכות שיבוא החשק, את יכולה לעשות רשימה של הדברים שאהבת לעשות ואז לתכנן סדר יום מראש לכתוב מה תעשי במשך היום וגם בערב ולנסות להקפיד לעשות גם אם אין חשק, זאת הדרך לצאת מהדכאון ושהמחשבות יהיו פחות דומיננטיות, הדרך עוברת בעשייה שקודמת לחשק. בהצלחה עירית

03/02/2017 | 13:18 | מאת: נירית

תודה מכל הלב.

מנהל פורום שווה לכל נפש