התמכרות לתרופות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

24/01/2017 | 09:34 | מאת: חסויה

עירית שלום. אני טופלתי המון שנים בטיפול פסיכיאטרי הטיפול לא עשה לי טוב הדבר היחיד שהתמכרתי אליו זה תרופות פסיכיאטריות.אני כל הזמן מחפשת מכל הכיוונים כדורים כאילו זה סוכריות כאילו אני אומרת לעצמי עם אקח כדור אני ארגיש בהי ההורים שלי רבים איתי על זה והתעצבנו למה בכלל הלכתי בעבר לטיפול פסיכיאטרי תראי מה עשית לעצמך כיום אני לא בטיפול אני יודעת לעזור לעצמי יפה מאוד בלי שום קשר לכדורים הדבר היחיד זה התמכרות.בזמנו אפילו הרופאים קבעו בסופו של דבר שאני לא צריכה כדורים פסיכיאטרים אבל אני התמכרתי לזה מחפשת מכל הכיוונים זה הדבר היחיד מתוך הטיפול שעברתי שאני מכורה אנא עם את יכולה לתת לי עצה וסיוע איך להתמודד בלי ללכת לקבוצות תמיכה כבר ניסיתי ולא עזר וגם הורידו לי את הסל שיקום אומרים שאני לא מתאימה לטיפולים האלה כמו שכתבתי לעזור לעצמי לבד אני יודעת הבעיה היחידה זה רק התרופות.אני מאוד אשמח עם תייעצי לי איך להתמודד לעזוב את ההתמכרות. תודה מכל הלב יום נפלא.

שלום אני מבינה שאת רוצה להפסיק את השימוש בכדורים, קשה מאד לעשות את זה לבד, ברור שיש גם התמכרות רגשית ולא רק לחומר, כמו שאת כותבת שאת מחפשת כדור שיעזור לך להרגיש טוב. לצערי לא נראה לי שאפשר לעשות זאת בלי לווי רפואי שיעזור לך לעשות תוכנית גמילה ולעמוד בה. בהצלחה עירית

24/01/2017 | 14:33 | מאת: חסויה

לגבי איך ליצור שמחה ברגע עם אני במצוקה? האם את יכולה לייעץ לי? בלי שום קשר לכדורים? תודה.

24/01/2017 | 14:38 | מאת: חסויה

אני בתקל עם ההורים שלי בגלל זה ואני רוצה להרגיע את המצב ולהרגיש טוב אשמח עם תסייעי לי איך להרגיש טוב עם כל זה.אני מודה לך.

24/01/2017 | 14:59 | מאת: חסויה

אני רוצה לצאת ממשבר רגשי לפני כל מה שקרה בבית.אשמח לסיוע.תודה

שלום אני מבינה שיש דרבים שמטרידים אותך, הלואי והיה לי מטה קסמים ואפשר היה בעצה בפורום לפתור את כל זה. יש כמה דברים שיכולים לתת כוון, כדאי למצא תעסוקה שטובה לך, זה יכול להיות עבודה, התנדבות, ללמוד משהו להשתתף בחוג במתנס, מועדון חברתי שיאפשר לך קשר עם חברים , כל דבר שמכניס תוכן נוסף לחיים בנוסף חשוב לעשות ספורט אפילו משהו כמו הליכה בחוץ. בהצללחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש