לגבי משימות יום יומיות בבית

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

21/01/2017 | 08:23 | מאת: שגית

שבת שלום. עברתי בתקופה האחרונה תקופה לא פשוטה מבחינה בריאותית ולאט לאט אני מתחילה להחלים.אני כרגע הפסקתי לעבוד אני עובדת בנדל"ן ואני כל היום בבית לפחות זה מה שהרופא המליץ לי בינתיים. אשמח עם תוכלי לעזור לי לגבי משימות מהנות בבית חוץ מנקיונות ושאר מטלות כאלה מה אפשר לעשות כדי להרגיש טוב בבית למלא את עצמי בינתיים עד שאחלים לגמרי? תודה

שגית שלום יש הרבה דברים שאפשר לעשות בבית, אני לא יודעת מה את אוהבת לעשות, אפשר לקרא לראות טלויזיה להשתמש באינטרנט, לדבר עם חברות. כדאי לך לחשוב מה את אוהבת ורוצה לעשות ולעשות סדר יום שיעזור לך להיות פעילה בבית על פי מה שאת מתכננת מראש. מאחלת לך הבראה מהירה עירית

21/01/2017 | 20:23 | מאת: שגית

תודה רבה.

מנהל פורום שווה לכל נפש