קונפליקט דת

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

20/01/2017 | 14:34 | מאת: חסוי

איך פותרים בעיה שאני רוצה לחזור תשובה ולהתחתן עם בחורה מחו"ל אבל אני לא בדיוק טוב במערכות יחסים ולהיות יציב בזה ולא יכול לשמור שבת וכו' בגלל שקשה להשתנות עם החיים שהיו עד עכשיו ?

שלום, נראה לי שכדאי לך להתייעץ עם משהו שמבין כמו פסיכולוג או עובד סוציאלי, צריך לעזור לך להבין יותר טוב את הקונפליקט, למה לחזור בתשובה את אתה לא יכול לשמור שבת, מה המוטיבציה? האם זה בשביל להתחתן עם בחורה מסויימת. כמו שאתה כותב קשה לעשות שינויים וכדי להצליח בשינוי צריך מוטיבציה רבה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש