קבוצות תמיכה לאנשים שסובלים מדיכאון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

13/01/2017 | 14:33 | מאת: שרית

שבת שלום. אני מחפשת קבוצות תמיכה באינטרנט לאנשים שסובלים מבדידות ודיכאון האם ידוע לך על דבר כזה? אשמח עם תוכלי להפנות אותי לאתר כזה. תודה רבה.

שלום יש באינטרנט פירסומים על קבוצות כאלה, לצערי אני לא מכירה קבוצה כזאת ולכן אני לא יכולה להמליץ אני יכולה לכתוב לך את מה שיש בפירסות באינטרנט אבל את זה את יכולה לעשות לבד. יש ספר שיכול לעזור , זה לא במקום קבוצת תמיכה אבל זה טוב לטיפול עצמי בדכאון, שם הספר בוחרים להרגיש טוב. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש