טיפול נגד חרדות ודיכאון בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/08/2015 | 22:38 | מאת: אביבית

שלום, אני בתחילת הריון (שבוע 11) ומזה שבועיים אני סובלת מחרדות (הפרעות בנשימה, דופק מהיר, אי שקט, לא מצליחה להרדם, איבוד שליטה). האם אפשר להתחיל טיפול בתרופות נוגדות דיכאון בשלב זה של הריון? למי צריך לפנות בשביל יעוץ ? אשמח לעזרה דחופה כי המצב מחמיר ואני מרגישה חסרת אונים. תודה.

04/09/2015 | 14:22 | מאת: ד"ר גבי אייזנברג רומנו

שלום אביבית ממליצה לפנות לאבחון מסודר על מנת לבחור בשיטת טיפול המתאימה למצב. הטיפול יכול לכלול טיפול תרופתי, שיחתי או שילוב שלהם. ניתן לפנות למרפאה ציבורית לבריאות הנפש של האשה כמו באיכילוב או במסגרת פרטית. בכל מקרה,כדאי לטפל בהקדם. בהצלחה ד"ר גבי אייזנברג רומנו

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה