התקפי חרדה בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/01/2013 | 13:48 | מאת: מרגלית

אני בשבוע 6 . לפני כ 10 שנים היו לי התקפי פאניקה שהצלחתי להתגבר עליהם בעזרת טיפול קוגניטיבי . עכשיו ההתקפים חזרו ובגדול.... ממש קשה מנשוא מה עושים?

16/01/2013 | 09:15 | מאת: צביה רן

שלום מרגלית, ההיריון הוא תקופה שמעצימה הרבה רגשות. אולי כדאי לחזור לחזור לאותה מטפלת ואולי ללכת למטפל שמטפל בחרדות? יש היום הרבה שיטות, חלקן מאד מהירות. חפשי בגוגל טיפול בחרדות ותראי למה את מתחברת ולכי לטיפול. אם תרצי תוכלי לדבר אתי לפי פרטי צור קשר באתר שלי. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה