פחד להיכנס להריון נוסף

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

24/09/2012 | 15:00 | מאת: בר

שלום, אני אמא לנסיך בן שנה ושלושה חודשים הלידה היתה סיוט! אושפזתי כחודשים בבית חודשים (חשד לרעלת) הייתי עם זירוזים במשך שבוע וחצי כל יום וכל הסוגים. בחדר לידה קיבלתי אפידורל לא הוזרק טוב כך שלא השפיע כלל במהלך הלידה הזריקו לי עוד 3 פעמים אפידורל וכלום לא השפיע צרחתי לשמיים. 3 שעות עם פתיחה של 10, הנסיך לא יוצא. העבירו אותי לחדר ניתוח שאם לא יצליחו יבצעו קיסרי.. יילדו אותי בוואקום גזרו אותי ללא הרדמה וגם תפרו אותי ככה הרגשתי הכל ! ואני לא אמשיך ... ממי ניתן לקבל עזרה ? אני מהצפון. איך עוברים את זה שוב? עד היום אני נזכרת בלידה ומתחילה לבכות. תעזרו לי בבקשה...

25/09/2012 | 06:24 | מאת: צביה רן

שלום בר, למה שאת חווה קוראים פוסט טראומה. יש לטפל בטראומה ע"י עיבוד החוויה וזה בהחלט ניתן. תוכלי לנסות לקבל טיפול דרך פסיכולוג של קופת החולים שלך. אם תרצי, תוכלי לדבר אתי. שנה טובה וגמר חתימה טובה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה