מצג ראש

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/02/2012 | 21:40 | מאת: דולילית

שלום רב, סוגרת שבוע 33, עם צירים כבר כמה ימים , אבל הצוואר ארוך דיו. 1. הראש של הקטנה שלי שבבטן נמצא למטה כבר כחודש. לי יש תחושה שהיא תקועה לה שם. האם ייתכן מצב שזה כך? האם ייתכן מצב שיש לה לחץ על הפנים (פניה מופנות לאחוריי). שמעתי על תינוקת שנולדה עם שיתוק בחצי פנים עקב התנוחה שלה בבטן. 2. נאמר כי לא כדאי לישון על הגב כי זה סוגר מעבר של דם (עורק, או משהו דומה) לעובר. בכל לילה אני מתעוררת כשאני על הגב. האם יש סכנה מסוימת? תודה מראש!

26/02/2012 | 06:40 | מאת: צביה רן

שלום לך, התינוקת לך המצאת במצג עם הראש למטה וזה בסדר גמור. התינוקת מוגנת במי השפיר, ואני מניחה שאם לא היה לה נוח היא היתה משנה את המנח. אם אינך בטוחה, התייעצי עם הרופא שלך. תנוחת השינה שלך לא משנה לתינוקת שום דבר, אלא אם כן הרופא מנחה אותך אחרת. את מרגישה טוב? תרשי להיות רגועה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה