יש דברים שמקלים על הריון לידה? שקר וכזב...

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/04/2010 | 02:55 | מאת: מירית

הריון ולידה הם דברים קשים מאוד מבחינתי, הגוף נראה כמו מפלצת, פשוט בושה וחרפה, הבחילות, הדכאונות, הלידה הנוראה, לא עוזר לא נשימות ולא שינוי תנוחות, אחר כך אין לך חיים משלך, הדבר היחיד שאולי יכול לעזור זה אפידורל, טיפול פסיכולוגי ותרופתי אבל אם את כבר בהריון תזכרי שהכל שווה ואין מתנה יפה יותר מילד.

16/04/2010 | 07:39 | מאת: צביה רן

שלום מירית, עצוב מאד שזה מה שהרגשת כשהיית בהריון. כמעט חשבתי למחוק את הודעתך המפחידה. כל אשה מרגישה וחווה אחרת את ההריון. יש נשים שמאד אוהבות את עצמן כשהן נושאות חיים חדשים. אני אף פעם לא הרגשתי בחילות או הקאות בשלושת ההריונות שלי. כך שאני ממליצה לך לטפל במטען הרגשי שיש לך בנושא הריון ולידה ומבקשת ממך בכל לשון של בקשה שלא תספרי זאת לנשים אחרות, כי הדברים האלה מאד שונים מאחת לשניה. אני מאחלת לך שאם את עומדת להרות וללדת שוב, שתהיה לך חוויה מתקנת. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך המסע היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

20/04/2010 | 20:03 | מאת: דנה הנורמאלית

נשמע לי מוזר שאת מבקשת ממנה לא לספר לנשים אחרות מה שעובר עליה? לא לדבר ? לא לחוות? זו שיטת הטיפול שלך? מעורר שאלות

18/04/2010 | 11:49 | מאת: נועה

מירית יקרה, אני מקווה שתהיה לך הזדמנות לחוויה אחרת. אני חושבת שהטעות נובעת מהאמונה שקורס הכנה ללידה (שכולל מס' פגישות בודדות),נותן הכנה מלאה ללידה. לדעתי, נשימות ותנוחות מאוד עוזרות(מניסיון אישי ומנשים שליוויתי בהריון ובלידה).הנקודה היא שצריך במהלך ההריון כולו, או משך תקופה, לתרגל נשימה נכונה ולשמור על תנועה בגוף (אפילו הליכה יומיומית עושה פלאים). קיימות דרכים רבות לתמוך בהריון ובלידה. יוגה בהריון מאד עוזרת, כנ"ל דיקור. אפשר לפנות גם לדמיון מודרך, ולשמור על פעילות גופנית מתונה ותזונה מאוזנת. המשך גידול מהנה :)

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה