התקף חרדה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/04/2010 | 04:56 | מאת: אורחת

היי, אני מתכננת הריון נוסף אולם חוששת מאד שמא אחווה התקף חרדה במהלכו. אני אמא דאגנית ודי חרדתית.., אך מצליחה להסתדר ללא כל טיפול תרופתי. עד היום חוויתי 3-4 התקפי חרדה שרובם קרו במהלך ההריונות והתבטאו בקושי לנשום, פחד משתק -מעין לחץ נפשי פתאומי היסטרי ותחושה כללית רעה -הדבר נמשך דקה שתיים ואיכשהו הצלחתי להחזיר את עצמי "למסלול..". אשמח לשמוע האם ישנה טכניקה שיכולה לעזור לי במידה ואחווה שוב התקף שכזה, כלומר כשאזההה שזה מתחיל יש לך אולי איזשהי עיצה עבורי..?(נשימות.., שתייה..וכו') בברכה, אורחת

03/04/2010 | 09:14 | מאת: צביה רן

שלום אורחת וברוכה הבאה, טכניקה הנפוצה ביותר היא פשוט לנשום!!!. נשיפה חזקה החוצה ואז נשימה איטית. אך אם את רוצה לרדת למקור רצוי שתקבלי טיפול מקצועי. את מוזמנת להכנסת לאתר שלי שבחתימה ולקרא בו. כל טוב שבת שלום וחג שמח, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה