באר שבע

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/12/2009 | 13:41 | מאת: גל

אניבת 35 לאחר הלידה הראשונה סבלתי מדיכאון לידה ומאז עשיתי שני הפלות יזומות בגלל פחד אני נוטלת 3 סרוקסט ולפחות 2-3 קלונקס כדי להירגע יש לי פחד נוראי מהריון אני לא רוצה ללכת לעבודה ומפחדת שהכדורים יגרמו נזק לעובר האם ניתן לליטול כדורים אלו אני על סף יאוש ורוצה לבצע שוב הפלה

18/12/2009 | 08:35 | מאת: צביה רן

תשובות לבטיחות הכדורים שאת נוטלת תוכלי לקבל רק מהפסיכיאטר שרשם לך אותן. יש תרופות פסיכיאטריות שמתאימות להריון. האם את מקבלת גם טיפולים בשיחות? הם חיוניים. כל טוב ובהצלחה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה