זירוז לידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

29/11/2009 | 01:25 | מאת: אור

שלום רב. אני בשבוע 37 (הריון שלישי)הריון ראשון לידה רגילה והריון שני קייסרי בגלל מצב עכוז יש לי כבר כשבועיים צירים לא סדירים אבל די כואבים אבל בלי שום התקדמות אני שנתיים אחרי קייסרי ואבנתי שאסור לי לעשות זירוז אני ממש רוצה ללדת לידה רגילה (יש לי טראומה מניתוח קייסרי )בהריון ראשון היה לי אותו דבר אם צירים ועשו לי זירוז שאלה שלי מה אפשר לעשות כדי לגרום לזירוז טבעי ?אני כל הזמן במחשבות על זה וזה ממש מפחיד אותי וגם כן שבגלל צירים אני כבר כשבועיים לא ישנה ולא מתפקדת ורופא שלי כבר אמר לי שהסיכוי שלי ללדת לידה רגילה לא גדול ו אני יודעת שסקס מזרז הבעיה שבגלל צירים אין לי ממש אבל ממש חשק לסקס .מה אני עושה? תודה מראש אור

29/11/2009 | 12:00 | מאת: צביה רן

אור יקרה, בשבוע 37 לא בטוח שהתינוק שלך כבר רוצה לצאת החוצה, ואולי עוד לא מתאים לו. הכאבים שלך אינם, כפי הנראה, מצב חירום ולכן לא כדאי לזרז את הלידה. את יכולה להתייעץ עם דולה מה לעשות כדי להקל עליך. אשמח להמליץ לך על דולה אם תתקשרי. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה