סוכרת הריונית

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/10/2009 | 00:24 | מאת: יהודית

שלום וברכה! הריון חמישי שבוע 38 לפני שבוע הייתי בביה"ח עם צירים לאחר בדיקה שאין לידה פעילה ביקשו לעשות אולטרסאונד [הרופא גם החליט בבדיקה בידיים שהעובר גדול ] ונאמר לי שיש לי ריבוי מי שפיר לאחר שהישתחררתי פניתי לעשות שוב בדיקת אולטרסאונד [לבקשת הרופא]אמנם ריבוי המיים היה נכון אך המשקל היה סביר לגמרי [2800 לעומת הרופא שאמר 3400] החליטו על העמסת סוכר 100 למרות שהעמסה של 50 יצאה טובה ותקינה אני מרגישה שסתם מלחיצים אותי ועד כמה ששיכלי מבין גם אם זה נכון אני צריכה ללדת אוטוטו מה כבר אפשר לעשות עם המידע הנ"ל [תוצאת הבדיקה] האם זהוא זלזול בבריאות מבחינתי או להקשיב לתחושת בטן [אציין גם שפקק הרירית שלי פתוח כבר כמה ימים ואני עם צירים לא סדירים מלפני שבוע שהייתי בבית החולים ] אשמח לתשובה בהקדם...

18/10/2009 | 08:05 | מאת: צביה רן

שלום יהודית, מה אומר לך, לדעתי, האינטואיציה שלך טובה מאד ובאמת לאור הלידה הכל כך קרובה, לדעתי המאד לא רפואית, כמוך, לא ניתן הרבה לעשות. יחד עם זאת, עליך כן להיות במעקב רפואי. מה שלדעתי כן ניתן לעשות כששולחים אותך לבדיקה פשוט תשאלי מה ייעשה עם התוצאות? הרופאים היום מאד חוששים מתביעות רפואיות על מחדלים ולכן שולחים להמון בדיקות שעם חלק מהתוצאות שלהן אין מה לעשות בשלב זה. מאחלת לך לידה טובה בקרוב מאד צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה